středa 20. října 2010

Elitní pilot kradl kalhotky a vraždil ženy

muž s uchylkou na spodní prádloK dvojnásobné vraždě a dalším trestným činům se přiznal vysoký důstojník kanadské armády Russell Williams (47), jenž stanul před soudem. Muž, který mimo jiné pilotoval letadlo s britskou královnou, měl slabost pro dámské spodní prádlo. Kvůli tomu se vloupával do domů, kde ženám kradl kalhotky, ve kterých poté pózoval. Teď mu hrozí doživotí.

Plukovník, který velel největší kanadské letecké základně, se vedle vražd dvou žen, z nichž jedna byla jeho podřízená, doznal před kanadským soudem také ke dvěma napadením se sexuálním podtextem a 82 vloupáním, při nichž kradl dámské kalhotky. Podle obžaloby se Williams zaměřoval zejména na náctileté dívky, z nichž nejmladší bylo 11 let, a ženy ve věku mezi 20 a 30 lety.

V kradeném prádle se fotil


chlap v ženském spodním prádleV jejich odcizených kalhotkách se pak často fotografoval a snímky si pečlivě spolu s údaji o čase a datu ukládal do počítače ve svém ottawském domě. Zde skladoval i ukradené spodní prádlo. Podle obžaloby, která důkazy včetně zmíněných Williamsových fotografií označila za „nanejvýš znepokojující“, si kanadský plukovník také pořídil záznam vražd a sexuálně motivovaných napadení, kterých se dopustil.

Případ Kanadu šokoval. Williams totiž v minulosti pilotoval letadla několika premiérů i stroj s britskou královnou Alžbětou II. Kanaďané se nyní obávají, že bezpečnostní prověrky nefungují, když se tak blízko ke státníkům dostal člověk, jenž se dopustil dvojnásobné vraždy.

Zdroj: www.blesk.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat