středa 13. října 2010

Chcete si zvednout sebevědomí? Kupte si krásné spodní prádlo!

spodni pradlo
Člověk by si řekl, že spodní prádlo nemůže mít vliv na naše sebevědomí. Opak je pravdou, ať tomu věříte nebo ne. Pokud si i vy myslíte, že nemá cenu si kupovat krásné a cenově dražší spodní prádlo, protože ho stejně skoro nikdo neuvidí, pak vám nejspíše nic nevymluvím. Nicméně pravdou je, že dobře zvolené spodní prádlo, ve kterém se budete cítit dobře a budete ho ráda nosit, skutečně zvedá sebevědomí.

Z různých průzkumů vyšlo najevo, že ženské sebevědomí ovlivňuje především muž. Žena může být bohatá, může mít skvělou práci, můžou ji obdivovat všechny kamarádky, ale pokud nemá vedle sebe muže, který jí tu a tam zalichotí, pak nemá ani sebevědomí. Trošku mě tento fakt pobuřuje, že zrovna mé sebevědomí se musí řídit podle nějakého chlapa, ale je to tak. Z toho vyplývá, že také naše oblečení, které si kupujeme, ovlivňuje muž, i když si to ani neuvědomujeme. Výběr spodního prádla podvědomě ovlivňuje také prostředí, ve kterém jsme vyrůstaly. Přestože je komunismus již dávno pryč, Češky si dodnes neumí poradit s výběrem spodního prádla.

rudé spodni pradloPrvní podmínkou pro zvýšení sebevědomí skrze spodního prádla je takový výběr kalhotek, které budou ladit s podprsenkou. Faktem však je, že Češky na sebe příliš nemyslí. Většina žen si uvědomuje, že nejdříve by si měly koupit koberec, ledničku, kuchyňskou linku, poté zaplatit dětem skvělé prázdniny a teprve po tom, co nakoupí věci na večeři pro svého partnera by si možná měly udělat radost a koupit něco taky sobě. Jestli je tento přístup správný nebo ne, to už nechám posoudit vás. Ale myslím, že chce-li se žena cítit skutečně sexy a sebevědomě, musí prostě myslet i na sebe a neodkláda návštěvu kadeřníka na dobu neurčitou a neměla by nosit spodní prádlo, které je už seprané a staré jako lidstvo samo.

Správný výběr spodního prádla může ženám velice pomoci. Zvýrazní to, co zvýraznit mají a schovají to, co by schované být mělo. Tahle jednoduchá rovnice přispívá k tomu, že nositelka takto vybraného spodního prádla se cítí lépe, více si věří a samozřejmě se to projeví na jejim sebevědomí a na tom, jak jí budou vnímat muži. A k takovému pocitu stačí málo – pouze si vybrat správnou velikost podprsenky!

A pak je tady ještě barvička našeho spodního prádla. V České republice jsou ženy poněkud usedlejší, takže se dá předpokládat, že vaše spodní prádlo, které nyní máte na sobě je buďto bílé, černé nebo tělové. Českým ženám chybí při výběru spodního prádla fantazie. I když je pravdou, že se to začíná velice, ale opravdu velice pozvolna měnit a dnešní ženy už dokonce začali kupovat také tmavě červenou barvu svého spodního prádla.

Jestliže se chcete cítit dobře, volte takovou barvu spodního prádla, jakou barvu má váš svršek. Opravdu není nic horšího, než když se podprsenka zcela nevědomky vystavuje díky prosvitání všem na obdiv.

Jedna rada pro ženy, jenž nosí rády bílé šaty, tílka nebo trička – pod bílé svršky nenoste nikdy bílou podprsenku! Ta bude vždycky vidět! Volte vždy tělovou barvu a je li váš svršek těsnější, volte také hladký povrch!

Zdroj: onlinezena.cz

1 komentář:

  1. Dříve jsem spodní prádlo řešila hlavně z hlediska pohodlí, pak jsem ale zjistila, že bych se v něm taky manželovi chtěla pořádně líbit a tak jsem začala řešit i vzhled. Myslím si, že krajkované podprsenky jsou na ženách sexy.

    OdpovědětVymazat